NYT IDRÆTSLIV MED STORT OL-TILLÆG

Danmarks Idrætsforbunds officielle magasin, Idrætsliv, er igen landet i postkasser og indbakker. Denne gang med et stort OL-tillæg!
27. jun 2016
Danmarks Idrætsforbunds officielle magasin, Idrætsliv, er igen landet i postkasser og indbakker. Denne gang med et stort OL-tillæg!
Det summer af OL i Danmark. Spændte danskere, spændte atleter og en spændt nation. Snart skal den olympiske ild tændes, og de olympiske lege skal startes. For at gøre dig til eksperten har Idrætsliv lavet et stort OL-tillæg som supplement til det normale magasin!

Danmarks mest alsidige idrætsmagasin kigger i det normale magasin på både skole-OL, GoRun og meget mere.

I det store OL tillæg vil du kunne blive ekspert på de fleste sportsgrene, Danmark er repræsenteret i. Det perfekte læsestof til dig, som skal være med på lægterne – hvad end det er på sofaen i stuen eller på tilskuerpladserne i Rio.

Du kan blandt andet læse om.

  • Holdet bag holdet – Cykelmekanikeren, massøren og kokken. Hvem sørger, for at de danske atleter kan præstere på bedst mulig vis.
  • Torben Grimmel – Veteranen som i sidste magasin var på forsiden, har siden vundet endnu en World Cup og virker mere klar til OL end nogensinde!
  • René Holten – Danmarks store guld-håb.
  • Debutanterne – Danmark har mange debutanter med ved OL. Lær dem at kende så du kan råbe deres navne, når de går efter en medalje.
  • Niels Frederiksens store puslespil – Nye regler har gjort det til en ufattelig svær opgave at udtage det danske fodboldlandshold til OL! Læs om Niels Frederiksens tankeproces og hør, hvad han siger om udfordringen.
  • Internationale stjerner ved OL – Verdenseliten er samlet. Læs om både Novak Djokovic, Usain bolt og mange flere.

OL-magasinet gør dig klar til OL!

Læs Idrætsliv og OL-tillægget her, eller bestil det til dit klubhus eller hal i så mange eksemplarer, som I har brug for på jaa@dif.dk.