Tillykke til badmintonherrerne

De danske badmintonherrer vandt i dag hold-VM. DIF’s formand, Niels Nygaard, hylder deres præstation og kigger frem mod Rio.
22. maj 2016
De danske badmintonherrer vandt i dag hold-VM. DIF’s formand, Niels Nygaard, hylder deres præstation og kigger frem mod Rio.
Med en sejr på 3-2 over Indonesien vandt de danske badmintonherrer for første gang nogensinde hold-VM - den såkaldte Thomas Cup. DIF’s formand Niels Nygaard glæder sig over sejren på badmintonspillernes og dansk idræts vegne.

”Der skal lyde et kæmpe tillykke til spillerne. Det er vildt imponerende, at en håndfuld spillere fra en lille nation som Danmark kan tage til Kina og slå sig helt til tops i en idrætsgren, som er så udbredt i folkerige nationer som eksempelvis Kina, Indonesien og Japan. Også tillykke til trænerne og lederne i badmintonforbundet med et fantastisk arbejde gennem årene,” siger Niels Nygaard.

”Det lover godt for Rio-legene i august. I det hele taget er det en fornøjelse at følge de danske atleter i øjeblikket. Svømmerne gør det også fantastisk i disse dage, og i flere andre idrætsgrene bliver der leveret toppræstationer af danske idrætsudøvere,” siger Niels Nygaard.