Presseinvitation

H.K.H. Kronprins Frederik taler om sportens rolle og er med til at sætte fokus på ligestilling og kvinders rettigheder under Women Deliver konferencen i København.
17. maj 2016
H.K.H. Kronprins Frederik taler om sportens rolle og er med til at sætte fokus på ligestilling og kvinders rettigheder under Women Deliver konferencen i København.
Den olympiske bevægelse, sport og fysisk aktivitet spiller en vigtig rolle for at hjælpe med at fremme ligestilling mellem kønnene og øge piger og kvinders muligheder inden for områder som sundhed, rettigheder, uddannelse og erhvervsliv.
HKH Kronprins Frederik går som medlem af den Internationale Olympiske Komité (IOC) på talerstolen onsdag morgen den 18. maj kl. 7.50 ved sideeventen “GIVING WOMEN AND GIRLS A SPORTING CHANCE”, som IOC og DIF står bag.

Pressen inviteres hermed til at deltage og dække arrangementet i Bella Center. Pressen vil efterfølgende få mulighed for at tale med DIF’s formand Niels Nygaard og IOC’s formand for Women in Sport Commission, Lydia Nsekera. De vil kunne uddybe den rolle, som sport kan spille i at reducere ulighed mellem kønnene og skitsere de tiltag, som både IOC og DIF har taget for at hjælpe med at fremme ligestilling i verden.

Program:
Side event starter kl. 7.35 og slutter kl. 8.05
Ulla Essendrop er konferencier og byder velkommen
Velkomst ved DIF-formand, Niels Nygaard
Tale ved H.K.H. Kronprins Frederik & IOC medlem
Tale ved formand for IOC Women in Sport Commission, Lydia Nsekera
Side eventen afsluttes
H.K.H. Kronprins Frederik og H.K.H. Kronprinsesse Mary skriver på Women Deliver Good Signing Wall
Herefter besøger H.K.H. Kronprinsen IOC’s stand samt DBU’s stand ”Pigernes Stemme”.

Arrangementet finder sted som en del af den store internationale Women Deliver-konference, hvortil der kræves særlig presseakkreditering. Søg om presseakkreditering her.

Spørgsmål omkring arrangementet kan rettes til DIF’s kommunikationschef:
Charlotte Brix Andersen, cbx@dif.dk, mobil 4035 3431