Bach og Natorp er DIF's nye næstformænd

Det siddende bestyrelsesmedlem Thomas Bach og sejlunionens formand Hans Natorp blev efter afstemning valgt som næstformænd.
30. apr 2016
Det siddende bestyrelsesmedlem Thomas Bach og sejlunionens formand Hans Natorp blev efter afstemning valgt som næstformænd.
Der skulle kampvalg til, da Danmarks Idrætsforbunds repræsentantskab 30. april 2016 skulle finde to nye næstformænd. Afstemningen gav valg til det siddende bestyrelsesmedlem Thomas Bach og sejlunionens formand Hans Natorp, der ikke har siddet i DIF’s bestyrelse før.

Også tre bestyrelsesposter var der valg til. Efter afstemning blev Bent Clausen og Niels-Christian Levin Hansen genvalgt og formand for KFUM’s Idrætsforbund, Frans Hjorth Hammer, nyvalgt.

Samlet set er det alene Preben Staun, der efter 24 år træder ud af DIF's bestyrelse. Han ønskede ikke genvalg til den næstformandspost, som han blev valgt til i 2007. Inden den 68-årige midtjyde blev næstformand, var Preben Staun i en årrække formand for breddeidrætsudvalget og før det formand for KFUM’s Idrætsforbund.

Hent formand Niels Nygaards formandsberetning som pdf-fil.