Husk børneattesten på nye trænere

Alle foreninger med børn og unge under 15 år skal indhente børneattester – ellers bryder foreningen loven.
14. apr 2016
Alle foreninger med børn og unge under 15 år skal indhente børneattester – ellers bryder foreningen loven.
I børneattestloven står der, at alle, som beskæftiger personer, der er i direkte kontakt med børn under 15 år, skal indhente børneattester. Loven er indført for at besværliggøre seksuelle krænkeres adgang til børn og unge i blandt andet idrætsforeningerne.

Den digitale børneattest
Forårssæsonen står for døren, og mange idrætsforeninger har fået nye trænere og ledere til deres børne- og ungdomshold. Husk derfor at indhente børneattesterne på de nye frivillige i foreningen, så foreningen ikke bryder loven, og så de nye kan komme i gang med det, som det hele handler om – sporten.

Den digitale børneattest finder du her. 


Idrætsforeningen skal være trygge
Det skal være trygt for børn at færdes i idrætsforeningerne, og forældre skal have tillid til, at idrætsforeningerne er sikre steder for deres børn. Så husk børneattesten – ellers bryder din forening loven.

Kontakt
Har du spørgsmål til børneattesterne, kan du kontakte Jan Darfelt, 4326 2031 (DIF), Lene Klindt, 2916 4137 (DGI) eller Torben Laursen, 4045 7864 (Firmaidrætten).