Årets bedste holdkammerat er kåret

Den 19-årige svømmer Andreas Ingvordsen har ved DR-Showet Sport 2015 vundet Årets Fidusbamse, som uddeles af DIF og Nordea-fonden til årets bedste holdkammerat.
9. jan 2016
Den 19-årige svømmer Andreas Ingvordsen har ved DR-Showet Sport 2015 vundet Årets Fidusbamse, som uddeles af DIF og Nordea-fonden til årets bedste holdkammerat.
Blandt de mange hundredetusinder unge mennesker, der hver dag dyrker idræt i landets mange idrætsforeninger, kan den 19-årige fra Dragsholm Svømmeklub i Asnæs på Vestsjælland nu kalde sig for Danmarks bedste holdkammerat.

På scenen ved det store DR-show Sport 2015 og foran tæt på en million tv-seere blev Andreas Ingvordsen tiljublet af sine holdkammerater fra Dragsholm Svømmeklub, da han modtog DIF og Nordea-fondens Fidusbamse som det synlige bevis på, at han er Danmarks bedste holdkammerat. Med Fidusbamsen følger også en idrætsrejse for hele holdet til en værdi af 100.000 kroner.

I indstillingen af Andreas Ingvordsen roses den unge svømmer for altid at være i et godt humør, som smitter af på alle i klubben. Han er et godt eksempel for de unge, han er aldrig bange for at gå forrest og vise vej, og så træner han disciplineret med sin svømning.

DIF’s direktør Morten Mølholm Hansen siger om kåringen af årets holdkammerat:

”Andreas Ingvordsen er sådan en ung person, som er guld for alle sportshold og idrætsforeninger. Han er dedikeret omkring sin idræt, men han har også et øje for, hvordan folk omkring ham har det. Han er medvirkende til, at hans holdkammerater synes, at det er ekstra sjovt at gå til svømning, og det skal hædres. Vi er derfor i DIF glad for, at vi i samarbejde med Nordea-fonden kan sende Andreas og hans holdkammerater på en fantastisk sportsrejse.”

Hos Nordea-fonden udtaler direktør Henrik Lehmann Andersen

”DIF og Nordea-fondens Fidusbamse er en hyldest til alle de unge mennesker, som hver dag er med til at skabe liv og glade dage ude i idrætsforeningerne. Og så er prisen en hyldest til det gode kammeratskab, som er utroligt vigtigt lige meget, om man vinder eller taber med sit hold. Stort tillykke til Andreas Ingvordsen med den velfortjente pris.”

De to øvrige nominerede var Emma Christensen fra Herning GF Atletik & Motion og Natascha Johansen Heien fra Rebild Håndbold. De modtager hver 10.000 kroner til deres hold.

Om DIF og Nordea-fondens Fidusbamse
DIF og Nordea-fondens Fidusbamse gives til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år fra en af DIF’s idrætsforeninger, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat. I perioden fra den 1. oktober til den 15. november havde alle mulighed for at indstille en dreng eller pige til prisen på www.fidusbamsen.dk

Yderligere information
Helle Carlsen, konsulent i DIF Udvikling, mail: hca@dif.dk, tlf: 20 41 41 83

Venlig hilsen

Jacob Bech Andersen
Kommunikationskonsulent

Mail: jaa@dif.dk
Mobil: 24411213
DIF