Wozniacki er Skole OL-ambassadør

Skole OL er et landsdækkende skoleatletikstævne med over 40.000 børn. Caroline Wozniacki er ambassadør for legene.
25. nov 2015
Skole OL er et landsdækkende skoleatletikstævne med over 40.000 børn. Caroline Wozniacki er ambassadør for legene.
Skole OL er et gratis skoleatletikstævne for alle landets 4.-7. klasser og har siden 2009 samlet tusinder af elever. I 2016 forventes deltagertallet at slå rekord og runde 50.000, hvoraf 8.000 mødes til Skole OL-finalen på Østerbro Stadion i København.

Caroline Wozniacki har sagt ja til at være ambassadør for Skole OL, og hun er begejstret for legene:

”Skole OL er et fantastisk koncept, som jeg ville have elsket at deltage i, da jeg gik i skole. Det forener alt det gode ved at dyrke sport. Det er først og fremmest socialt og sjovt, men det handler også om at præstere sit bedste, så man kan komme i finalen på Østerbro Stadion,” siger Caroline Wozniacki og fortsætter:

”Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg gerne ville være Skole OL-ambassadør, da DIF spurgte mig, for der findes ikke meget, som er bedre end at se børn kæmpe og glædes gennem sport. Og så kan jeg godt lide idéen om, at børn leger OL – især i et OL-år, hvor de senere på året får lov til at se alle deres sportsidoler på tv, når OL afvikles i Rio,” slutter den danske tennisstjerne, som selv forventer at deltage ved OL i Rio, hvilket bliver hendes tredje OL på stribe.

Som Skole OL-ambassadør deltager Caroline Wozniacki blandt andet sammen med 800-meterløberen Andreas Bube og hækkeløberen Sara Slott i forskelligt PR-materiale for legene – herunder et tv-spot, som bliver vist til foråret på TV 2.

Skole OL er et landsdækkende skoleatletikstævne for 4-7. klassetrin, hvor hele klassen deltager. I hver disciplin tæller de fem bedste resultater for henholdsvis piger og drenge, og sammen med en stafet, udgør de klassens endelige resultat.

Fra slutningen af april 2016 afholdes de første af forventeligt 30 lokale Skole OL-stævner rundt om i hele landet, og skolerne kan allerede nu tilmelde sig. Den 7.-10. juni 2016 kulminerer Skole OL med finalen på Østerbro Stadion med 8.000 børn fra hele Danmark.

Skole OL er et samarbejde mellem DIF, Dansk Atletik Forbund, TV 2, Nordea-fonden og TrygFonden.

Mere info om Skole OL findes på www.skoleol.tv2.dk.