Regionale vindere klar til semifinale i Danskernes Idrætspris

Kun tre af otte idrætsinitiativer går videre til finalen ved DR’s sportsgalla Sport 2015.
13. nov 2015
Kun tre af otte idrætsinitiativer går videre til finalen ved DR’s sportsgalla Sport 2015.
Over hele landet har danskerne været ved tasterne og over 12 dage stemt på det regionale idrætsinitiativ, som de har ment skal vinde Danskernes Idrætspris. Afstemningen sluttede i dag kl. 9 (fredag 13. november) og dermed er de otte regionale kandidater, der går videre til den landsdækkende semifinale, fundet. Danskernes Idrætspris, der præsenteres af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4, uddeles til DR’s årlige sportsgalla. Med prisen følger 100.000 kr.

De otte regionale vindere er:
Fyn: Odense Sportscentrum
Midt- og Vestjylland: Aktiv onsdag (Struer)
Nordjylland: Universitetsroning (Aalborg)
Østjylland: Minitræning i naturen (Silkeborg Orienteringsklub)
Syd- og Esbjerg: Broen Tønder
Trekantsområdet: Søstjernerne (Sejlklubben i Vejle)
Sjælland og øerne: Lørdag i Sorø Hallen
Hovedstadsområdet: Team Veteran (København)

Det er nu op til DIF’s bestyrelse at udvælge de tre finalister og herefter kåre vinderen. Vinderen af Danskernes Idrætspris offentliggøres 9. januar 2016 til DR’s sportsgalla, Sport 2015.

”Det bliver en vanskelig opgave for DIF’s bestyrelse at skille fem idrætsinitiativer fra inden finalen,” siger DIF konsulent Martin Borch, der er projektleder for Danskernes Idrætspris.
”Der er jo tale om otte meget kvalificerede, men heldigvis også meget forskellige kandidater til Danskernes Idrætspris. Jeg glæder mig over bredden af initiativer og samtidig med, at jeg ønsker de regionale vindere til lykke, må jeg også skynde mig at sige, at der bestemt var rigtig gode idrætsinitiativer blandt dem, som ikke gik videre.”

Læs mere på www.danskernesidrætspris.dk

Om e-Boks
Fem millioner danskere modtager hvert år post i e-Boks – den digitale postboks, som er tilgængelig fra en hvilken som helst computer eller smartphone over hele verden. I 2014 blev over 250 millioner dokumenter overført via e-Boks, og det sparede miljøet for i alt 4.100 tons papir.
Blandt afsenderne er alle danske banker, alle landets kommuner og statslige styrelser, ATP, en række realkreditinstitutter, forsikringsselskaber, energiselskaber, fagforeninger og teleselskaber samt arbejdsgivere, som sender lønsedler til deres medarbejdere.
e-Boks er et aktieselskab, der ejes ligeligt af Nets og Post Danmark.
Læs mere på www.e-boks.dk