24 idrætsinitiativer er med i afstemning om Danskernes Idrætspris

Alle danskere kan nu stemme på det idrætsinitiativ, som de mener skal gå videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris.
2. nov 2015
Alle danskere kan nu stemme på det idrætsinitiativ, som de mener skal gå videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris.
Nu er det op til borgerne i hele Danmark at afgøre hvilket initiativ, der skal gå videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris. Med prisen følger 100.000 kr. og vinderen bliver hyldet ved DR’s sportsgalla i BOXEN. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

Regionale dommerkomiteer har af i alt 248 indstillinger udvalgt 24 idrætsinitiativer, der nu er med i opløbet om Danskernes Idrætspris.
Der kan stemmes på et af  de 24 regionale finalist-initiativer på www.danskernesidrætspris.dk indtil fredag 13. november kl. 9.00. Det regionale initiativ, der får flest stemmer, går videre til slutrunden, hvor DIF’s bestyrelse vil udvælge tre finalister. Den endelige vinder offentliggøres ved DR’s show SPORT 2015 lørdag 10. januar 2016.

Om e-Boks
Fem millioner danskere modtager hvert år post i e-Boks – den digitale postboks, som er tilgængelig fra en hvilken som helst computer eller smartphone over hele verden. I 2014 blev over 250 millioner dokumenter overført via e-Boks, og det sparede miljøet for i alt 4.100 tons papir. Blandt afsenderne er alle danske banker, alle landets kommuner og statslige styrelser, ATP, en række realkreditinstitutter, forsikringsselskaber, energiselskaber, fagforeninger og teleselskaber samt arbejdsgivere, som sender lønsedler til deres medarbejdere. e-Boks er et aktieselskab, der ejes ligeligt af Nets og Post Danmark.
Læs mere på www.e-boks.dk.