DIF ansætter ny kommunikationschef

Charlotte Brix Andersen er ny kommunikationschef i DIF.
23. okt 2015
Charlotte Brix Andersen er ny kommunikationschef i DIF.

Den 1. december 2015 tiltræder 37-årige Charlotte Brix Andersen som ny kommunikationschef i DIF. Hun bliver dermed ansvarlig for DIF’s interne og eksterne kommunikation i DIF’s kommunikations- og analyseenhed. Samtidig indgår Charlotte Brix Andersen i DIF’s chefgruppe.

Charlotte Brix Andersen er uddannet fra Copenhagen Business School og kommer fra en stilling som kommunikations- og fundraisingchef i WWF Verdensnaturfonden.

”Med Charlotte Brix Andersen som ny kommunikationschef får vi en ídérig og idrætsaktiv kvinde, der vil kunne bridrage væsentligt til at skabe endnu mere begejstring for dansk idræt. Hun har desuden en stærk kommunikativ ballast og solid ledererfaring. Og de egenskaber bliver der i den grad brug for i de kommende år, når DIF og DGI’s fælles store satsning ’Bevæg dig for livet’ skal føres ud i livet og kommunikeres ud til danskerne,” udtaler DIF’s direktør, Morten Mølholm Hansen.

DIF’s nye kommunikationschef, Charlotte Brix Andersen, siger: 

”Jeg glæder mig til at starte i DIF og være med til at realisere målsætningen om, at 600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025. Det bliver sjovt og er en fantastisk udfordring, som virkelig giver mening. Jeg glæder mig til at samarbejde med DGI, DIF's specialforbund og flere andre samarbejdspartnere om at løfte den vigtige opgave.”

”En anden opgave bliver at få DIF endnu stærkere repræsenteret på de sociale medier. Facebook er det absolut mest brugte sociale medie i Danmark med 3,5 millioner brugere og vokser stadig. Vi skal selvfølgelig også være til stede på andre sociale medier som Instagram, Snapchat og Twitter. Det vil være et stort fokuspunkt fra start af,” siger Charlotte Brix Andersen.  

Charlotte Brix Andersen begynder i DIF 1. december 2015.

Yderligere oplysninger:
Morten Mølholm Hansen, direktør i DIF: Mobil 21 66 37 74

Charlotte Brix Andersen, kommunikationschef i DIF: Mobil 40 74 53 63