Rasmus Henning stopper som formand

Den tidligere triatlet Rasmus Henning stopper som formand for Aktivkomitéen, da han er blevet ansat som projektleder hos DIF og Team Danmarks fælles marketingselskab, Sport One.
1. sep 2015
Den tidligere triatlet Rasmus Henning stopper som formand for Aktivkomitéen, da han er blevet ansat som projektleder hos DIF og Team Danmarks fælles marketingselskab, Sport One.
Rasmus Henning blev formand for Aktivkomitéen i 2013, og han var valgt for en fireårig periode. Men 1. september blev han ansat som projektleder i DIF og Team Danmarks fælles marketingselskab, Sport One, og samme dag udtrådte han som medlem af Aktivkomitéen og dermed også som formand.

Aktivkomitéen er et rådgivende organ for bestyrelse og udvalg i DIF og Team Danmark og de eliteaktive i forbundene. Komiteen beskæftiger sig med sager om OL og eliteidræt.

”Jeg vil sige tusind tak for den tid, hvor jeg har siddet som formand for Aktivkomitéen. Det har været spændende og lærerigt at repræsentere atleterne og være med til at påvirke og styrke den måde, hvorpå der drives eliteidræt i Danmark,” siger Rasmus Henning.

Hos Sport One skal Rasmus Henning blandt andet udvikle og afvikle events og seminarer. Samt konceptudvikle og indgå i et tæt samarbejde med selskabets voksende gruppe af kommercielle partnere.

På det kommende møde i Aktivkomitéen skal der udpeges en ny formand – indtil da er det den tidligere elitesejler Susanne Ward, der overtager formandsposten.

Kort om Rasmus Henning:
Født 13. november 1975 i København
Vandt VM-sølv i 2001 på den lange distance (4 km svømning, 120 km cykling, 30 km løb)
Vandt EM-guld i 2004 på den olympiske distance (1.500 m svømning, 40 km cykling, 10 km løb)
Vandt EM-guld i 2009 på den lange distance af triatlon
Blevet nummer syv og otte ved OL i henholdsvis 2004 og 2008
Har vundet 19 danske mesterskaber i forskellige discipliner