Alle trænerne bør lære at coache

DIF afvikler kurset Coaching 1 på tre samlinger af halvanden dag
31. jul 2015
DIF afvikler kurset Coaching 1 på tre samlinger af halvanden dag

Alle trænere kommer til at stifte bekendtskab med coaching. Det er derfor al mulig grund til at blive god til at coache og DIF giver alle trænere muligheden på kurset Coaching 1.

På uddannelsen bliver deltagerne bevidst om, hvad det vil sige at være en coachende træner, og får styr på, hvad der adskiller coaching fra andre ledelsesstile. Deltagerne lærer også at bruge coaching i praksis, fx under træning, i forbindelse med teamudvikling og i konkurrencesituationer. Og så lærer de, hvornår det giver mening at bruge coaching – og hvornår det bestemt ikke gør.

Første samling i DIF Coaching 1 afvikles 3 september 2015. Alle modulerne er fra torsdag kl. 18 til fredag kl. 16 Undervisningen foregår i Brøndby og overnatning er inkluderet i kursusprisen på 12.000 kr.

Bemærk, at tilmeldingsfristen er 8. august 2015.

Tilmelding.

Se folder om Coaching 1.

Kontakt Martin Frederiksen for eventuelle spørgsmål til kurset.