Brug efteråret på at uddanne dig - nye hold starter på træner 1 og 2

Ønsker du at blive en endnu bedre træner, så er der godt nyt til dig, der vil klædes bedst muligt på til trænerrollen – og til forbund, som vil uddanne nye trænere. DIF Uddannelse udbyder en ny runde af den idrætsteoretiske del af træneruddannelsen.
8. jul 2015
Ønsker du at blive en endnu bedre træner, så er der godt nyt til dig, der vil klædes bedst muligt på til trænerrollen – og til forbund, som vil uddanne nye trænere. DIF Uddannelse udbyder en ny runde af den idrætsteoretiske del af træneruddannelsen.
Hvert år kaster tusindvis af frivillige sig ud i rollen som træner. En del af dem vælger samtidig at blive klædt bedst muligt på til trænerrollen ved at tage en træneruddannelse. Alle interesserede har nu muligheden for at tage den idrætsteoretiske del af træneruddannelsen (DIF Træner 1 og DIF Træner 2) i både Brøndby og Tilst. 
Den idrætsspecifikke del står de enkelte specialforbund for.

DIF Træner 1 og 2
På DIF Træner 1 og DIF Træner 2 tages der fat på mange af de aspekter, der knytter sig til det at være træner – fra trænerrollen, fysisk træning og skader til træningsplanlægning og præstationsfremme. Med andre ord bliver træneren klædt godt på til rollen som træner både på og uden for banen.

DIF udbyder begge uddannelser tre gange i løbet af det næste år. Du finder tid og sted i folderen, hvor du også kan læse mere om pris og tilmelding.

Sidste frist for tilmelding til kurserne i efteråret 2015 er 20. august 2015.
Sidste frist for tilmelding til kurserne i foråret 2016 er 11. december 2015.