Volleyball laver sin egen sportskanal

Volley TV skal streame fra herrelandsholdets kampe i European League.
3. jul 2015
Volley TV skal streame fra herrelandsholdets kampe i European League.
For at sprede elitevolleyball ud til endnu flere end de tilskuere lancerer Dansk Volleyball Forbund nu sin egen webkanal. Volley TV, som kanalen kommer til at hedde, vil streame udvalgte volleyball og beachvolley-kampe både fra Danmark og udlandet. I første omgang streames fra herrelandsholdets kamp i European League mod verdensmestrene Polen lørdag 4. juli og søndag 5. juli klokken 16.

”Der er masser af sportskanaler på det danske marked, men reelt er det kun Kanal Sport, som viser volleyball. Med Volley TV udvider vi horisonten og giver alle sportsinteresserede muligheden for se flere volleyball- og beachvolley kampe på dansk og internationalt topniveau,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund, til forbundets hjemmeside.  

Nyt samarbejde
Volley TV bliver i første omgang en realitet i samarbejde med Zibra Digital Media Group og Kanal Sport. Kampene mod Polen bliver således en samsending med Kanal Sport.

”Vi er enormt glade for, at vi i samarbejde med Zibra og Kanal Sport kan give alle volleyball- og sportsfans muligheden for at vælge volleyball og beachvolley til. Ambitionen er, at Volley TV på sigt kommer til at streame alt fra herrelandsholdets European League-kampe, til DM i beachvolley fra Amager Strand, Final 4 i pokalturneringen og meget mere. Vi arbejder tillige på at erhverve flere internationale rettigheder til kanalen,” siger Mikael Trolle.

Brugerbetaling på sigt
”Vi vil gerne vise så meget volleyball som muligt, men det skal samtidig være økonomisk forsvarligt. Derfor vil der på sigt også komme en lille brugerbetaling på kampene, men det bliver nok ikke dyrere, end hvis man havde købt en kop kaffe i hallen,” siger sportschefen.

I første omgang streamer Volley TV herrelandsholdets hjemmekampe i European League mod Polen og Østrig. Tillige arbejdes der på at få rettigheder til at streame udekampene mod Israel, Makedonien og Estland.

Se Volley TV.