Stor tilfredshed med, at regeringsgrundlaget nævner DIF og DGI's vision

DIF ser frem til samarbejdet med ny minister på idrættens område
28. jun 2015
DIF ser frem til samarbejdet med ny minister på idrættens område
Dansk idræt har grund til at være tilfredse med, at regeringen deler DIF og DGI’s vision om, at 50 procent af danskerne er medlem af en idrætsforening i 2025, og 75 pct. af befolkningen er fysisk aktive.
”Vi bider også mærke i, at regeringen lægger op til at styrke samarbejdet mellem Folkeskolen og den frivillige idræt til gavn for børn og unge. Det er alt i alt meget positivt", siger DIF-formand Niels Nygaard, som dog samtidigt minder om, at det er en hasteopgave for den nye regering og det nye folketing at få genoprettet finansieringen af idrætten og det øvrige foreningsliv i Danmark.

Danmarks Idrætsforbund hilser Bertel Haarder velkommen som ny kulturminister.

”Bertel Haarder er utrolig erfaren som minister og med hans store interesse for foreningslivet og det folkeoplysende arbejde har vi et godt udgangspunkt for en konstruktiv dialog om idrættens og foreningslivet fortsatte udvikling", slutter Niels Nygaard.