DIF’s direktør vælger at fratræde sin stilling

Af helbredsmæssige årsager stopper Karl Chr. Koch i DIF pr. 1. maj 2015. DIF’s formand Niels Nygaard har modtaget beslutningen med både beklagelse og forståelse.
1. maj 2015
Af helbredsmæssige årsager stopper Karl Chr. Koch i DIF pr. 1. maj 2015. DIF’s formand Niels Nygaard har modtaget beslutningen med både beklagelse og forståelse.
DIF’s administrerende direktør Karl Chr. Koch, som har været sygemeldt siden årsskiftet, har besluttet at fratræde sin stilling som DIF’s øverste administrative chef pr. 1. maj 2015. Han har meddelt DIF, at han af helbredsmæssige årsager har behov for at trappe ned i sit arbejdsliv.

DIF’s formand Niels Nygaard har modtaget Karl Chr. Kochs beslutning med både beklagelse og forståelse: 

”Karl Chr. har været ansat i DIF siden 1985 – siden 1993 som direktør og siden 1998 tillige som olympisk generalsekretær. Karl Chr. har ydet en kæmpe indsats for dansk idræt og har skabt betydelige landvindinger for både elite- og breddeidrætten. Han har som idrættens øverste administrative chef formået at udvikle DIF og specialforbundene i et tempo og i en retning, så vi i dag står som en stærk og samlet organisation. Det er derfor ikke med vores gode vilje, at vi må sige farvel til Karl Chr. som direktør, men vi har i DIF’s bestyrelse en stor forståelse for, at Karl Chr. af helbredsmæssige årsager nu har tænkt sig at koncentrere sig om andet end de mange opgaver, som direktørposten fører med sig. Vi er dog så heldige, at Karl Chr. har sagt ja til fortsat at stå til rådighed for DIF med rådgivning og sparring i de kommende år.”

Stillingen som administrerende direktør i DIF vil blive slået op inden for den nærmeste fremtid. Udviklingschef Morten Mølholm Hansen og økonomichef Morten Olesen, som siden 5. januar har været konstitueret som direktører på grund af Karl Chr. Kochs sygdom, vil fortsætte i denne rolle, indtil en ny direktør er fundet.