Idrættens Hus udbygges

Ny tilbygning skal huse Dansk Svømmeunion og Dansk Håndbold Forbund.
17. apr 2015
Ny tilbygning skal huse Dansk Svømmeunion og Dansk Håndbold Forbund.
Det er ønsket om mere plads, der får Danmarks Idrætsforbund til at starte byggeriet af en tilbygning til Idrættens Hus i Brøndby.

Tilbygningen er et hus på tre etager samt en forhøjet kælder og får et areal på 2700 kvadratmeter. Den nye bygning placeres på parkeringspladsen foran forbundets nuværende bygning og skal efter planen stå færdigt 1. marts 2016. 

De nye kvadratmeter skal huse Danmarks Håndbold Forbund (DHF), som derved flytter ud af deres nuværende lokal i Idrættens Hus, og Dansk Svømmeunion, som bor i Farum. Med tilflytningen tilføres der op mod 60 nye arbejdspladser til Idrættens Hus.

Hus med synergier
”Generelt er Idrættens Hus samlingspunkt for dansk idræt. Ud over Danmarks Idrætsforbund har langt de fleste af vores specialforbund deres administration her. Samtidig er Idrættens Hus elitecenter, så vi har en masse synergier”, siger Morten Olesen, økonomichef hos DIF.

De lokaler, som DHF flytter fra, er der allerede planer for.
”Danmarks Ishockey Union vil gerne tilbage til Idrættens Hus, og så er der nogle andre forbund, der også skal bruge flere kvadratmeter”, forklarer Morten Olesen.