Det officielle Skole OL-spot er offentliggjort

Skole OL er i fuld gang på landets folkeskoler, og det officielle tv-spot er nu klar til at blive sparket ud af reden
10. apr 2015
Skole OL er i fuld gang på landets folkeskoler, og det officielle tv-spot er nu klar til at blive sparket ud af reden

Solen er for alvor kommet for at blive, og rundt om i Danmark konkurrerer folkeskolelever i disse dage om at komme med til Skole OL’s store finalestævne, der bliver afholdt i København fra den 9. til den 12. juni.  

Hvert år bliver der produceret et tv-spot for Skole OL, og nu er 2015-udgaven klar. Den 30 sekunder lange video vil blive vist på TV2 fra den 13. april. De medvirkende er den danske svømmedronning Jeanette Ottesen og to af Danmarks bedste løbere, Andreas Bube og Sara Slott. Allerede nu kan man se den på YouTube. Tv-spottet kan ses her.

Det er stadig muligt at melde sin klasse til Skole OL. Det kan ske på http://skoleol.tv2.dk/opret-bruger/. Indtil har over 10.000 elever meldt sig til, og så længe man indtaster sine resultater inden 21. maj, så har man muligheden for at komme med til finalestævnet.