Bliv klogere på gadeidræt til DGI-konferencen New Moves

Konferencen løber af stablen den 10. april og vil have fokus på det frivillige initiativ og engagement på gadeplan
20. mar 2015
Konferencen løber af stablen den 10. april og vil have fokus på det frivillige initiativ og engagement på gadeplan
Vi kender alle til de traditionelle foreningsidrætter som fodbold, håndbold og badminton. Men hvad med de idrætsgrene og aktiviteter, der bliver dyrket uden for foreningerne og ude på gaden? Konferencen New Moves, der finder sted i Øksnehallen den 10. april, fokuserer på de frivillige ressourcer på gadeplan. I løbet af konferencen vil man prøve at stille skarpt på det frivillige initiativ og engagement, man finder på gader og stræder.

Holdet bag konferencen har formuleret et af hovedtemaerne således:

”Kan ’gadefrivillighed’ i højere grad spille en større rolle i forhold til nogle af de udfordringer såvel som muligheder, som vores samfund står overfor? Det være sig eksempelvis byplanlægning, inklusion, sundhed, uddannelse, kreativ tænkning og samfundsengagement”

DIF er med i styregruppen omkring konferencen, og personer fra DIF vil deltage som oplægsholdere i løbet af dagen. Derudover vil man blandt andet kunne opleve kulturminister Marianne Jelved, kultur- og fritidsborgmester i København, Carl Christian Ebbesen, og DGI’s formand Søren Møller.

Du kan finde flere oplysninger og tilmelde dig konferencen på http://www.tilmeld.dk/newmoves/new-moves.html