Særnummer om DIF Kongres 2015

Dette nummer af DIF Opinion er dedikeret til lærdommen fra DIF Kongres 2015
19. mar 2015
Dette nummer af DIF Opinion er dedikeret til lærdommen fra DIF Kongres 2015

Hent hele DIF OPINION som PDF-fil her. 

Den 5.-7. marts var 600 mennesker med interesse i idrætspolitik samlet i Brøndby til DIF’s kongres. Oplægsholdere fra hele verden bidrog til det faglige program og var med til at give et svar på det spørgsmål, som var kongressens tema: ’Skal idrætten redde verdenen, eller skal verdenen redde idrætten’.

Det var første gang siden 2011, at DIF afholdt en konkres, og der var besøg af blandt andre IOC præsident Thomas Bach, kronprins Frederik, kulturminister Marianne Jelved, arkitekt Bjarke Ingels og en lang række aktører fra stat, kommune, forbund og foreninger.

Dette nummer af DIF Opinion er dedikeret til indholdet på kongressen. Der bliver samlet op på de mest interessante problemstillinger fra sessionerne og på de nyheder, der blev præsenteret i løbet af de tre intense dage. God læselyst.