Velkommen til DIF Kongres 2015

DIF’s formand Niels Nygaard åbner DIF Kongres 2015 klokken 13.
5. mar 2015
DIF’s formand Niels Nygaard åbner DIF Kongres 2015 klokken 13.

Tre dage med danske og internationale interessenter fra idrætsverdenen er klar til at komme i gang.

Forude venter et program, hvor folk lige fra IOC-præsident Thomas Bach til matchfixing-ekspert Declan Hill vil indtage talerstolen og gøre de omkring 600 deltagere klogere på netop deres felt.

De mest profilerede oplæg og debatter vil finde sted i Brøndby Hallen, men langt de fleste af sessionerne vil man kunne opleve i Idrættens Hus, hvor de mange forskellige rum vil lægge ramme om idrættens debattører og beslutningstagere.

Kongressen tager udgangspunkt i fem temaer:

1. Vision 25-50-75

2. Idrættens organisering i en digital og omskiftelig tidsalder

3. Den store samfundsrolle

4. Ny krop i gamle foreninger

5. Krav, kvalitet og etiske krumspring i den frivillige idræt

DIF’s formand Niels Nygaard åbner DIF Kongres 2015 med en velkomsttale klokken 13.

”Vi ser frem til at byde idrættens interessenter inden for i Idrættens Hus. Siden sidst, vi afholdt kongres i 2011, er der unægtelig sket meget i dansk idræt. Skolereformen er rullet ud. Kulturministeriet har præsenteret sin store udredning af dansk idræt. DIF og DGI har etableret en spændende fælles vision. Financieringen af dansk idræt er sat under ekstra pres som følge af de faldende lottoindtægter hos Danske Spil. Og endelig er et begreb som matchfixing for alvor begyndt at true national og international idræt,” siger Niels Nygaard og fortsætter:  

”På kongressen kommer deltagerne til at møde en række ministre, topchefer fra erhvervslivet, nuværende og tidligere idrætsstjerner samt et væld af andre aktører inden for dansk bredde- og eliteidræt.”

Yderligere info:

Venlig hilsen 

Jacob Bech Andersen
DIF Kommunikation 
jaa@dif.dk, 24 41 12 13