Bjarke Ingels til DIF Kongres 2015

Bjarke Ingels er blevet præsenteret til DIF Kongres 2015
2. mar 2015
Bjarke Ingels er blevet præsenteret til DIF Kongres 2015
DIF Kongres 2015 nærmer sig, og deltagerne kan se frem til flere spændende navne på talerstolen. IOC-præsident Thomas Bach, Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, kulturminister Marianne Jelved, matchfixingekspert Declan Hill og mange andre stiller sig frem for de mere en 500 gæster, der er tilmeldt arrangementet.

En sen tilføjelse til programmet er Bjarke Ingels. Den verdenskendte danske arkitekt kommer til DIF Kongres 2015 for at fortælle om, hvordan arkitektur og planlægning er en af de vigtigste redskaber til at designe og udvikle vores byer, så de bliver til lettilgængelige idrætsfaciliteter, der motiverer flere til at blive idrætsaktive.

Bjarke Ingels er kendt for at være arkitekten bag flere kendte bygninger verden rundt. Han er nok mest kendt i Danmark for at være hjernen bag 8-tallet i Ørestaden. 

De 500 tilmeldte kongresdeltagere kan opleve Bjarke Ingels om fredagen fra 16:30 til 17:30.