Bliv klogere på Vision 25-50-75

DIF og DGI’s fælles vision til debat på DIF Kongres 2015.
13. jan 2015
DIF og DGI’s fælles vision til debat på DIF Kongres 2015.

DIF og DGI har i fællesskab besluttet at arbejde hen imod opfyldelsen af en ny, ambitiøs vision for dansk idræt: Vision 25-50-75.

Visionen går ud på, at der i 2025 skal være 50 procent af den danske befolkning, der dyrker idræt i en forening, mens hele 75 procent af den danske befolkning skal være idrætsaktiv.

”Visionen bliver et meget vigtigt pejlemærke for DIF og DGI i de kommende år, og når den ambitiøse målsætning skal indfries, bliver mange af vores partnere naturligvis involveret. Derfor får Vision 25-50-75 en fremtrædende rolle på DIF Kongres 2015, og vi ser frem til en levende og konstruktiv debat,” siger idrætspolitisk chef i DIF, Poul Broberg.

På DIF Kongres 2015 får alle sektorer, der forventes at bidrage til DIF's og DGI's vision mulighed for at debattere de effekter, som de hver især forventer, at visionen bidrager med på deres område. Ligesom debatten vil sætte fokus på de forventninger, som de forskellige interessenter har til DIF og DGI i forhold til indfrielsen af Vision 25-50-75.

Tema-sessionen omkring visionen vil blive en blanding af debat, afstemninger og oplæg fra kommunale aktører, folketingspolitikere, repræsentanter fra idrættens organisationer og eksterne debattører.

Slagets gang ledes af DR-journalist og Deadline-vært Jacob Rosenkrands.

Find tilmeldingsmodul og uddybende program til DIF Kongres 2015 her.