Ny fleksibel cykel- og atletikarena indviet

Odenses nye arena danner rammen for både cykelløb, stangspring og sprint.
16. jan 2015
Odenses nye arena danner rammen for både cykelløb, stangspring og sprint.

Da den nye cykel- og atletikarena blev erklæret officielt åben i dag, sprintede løbere af sted, og cykelryttere trådte i pedalerne. Odenses udtjente udendørs cykelbane er nu erstattet af en alsidig, overdækket arena, der samler en række cykel- og atletikfaciliteter.

Byggeriet er det første af sin slags og udbyder nogle stærkt eftertragtede idrætsfaciliteter, der udvider sæsonen for både cykling og atletik, som nu kan træne året rundt.

”Cykel- og atletikarenaen er et rigtig godt eksempel på fleksible idrætsfaciliteter, der kan rumme flere idrætter. De fysiske rammer er meget vigtige for mulighederne for at dyrke idræt. Den nye arena i Odense kan på den måde både være med til at trække flere udøvere ind i idrætten og samtidig være med til at styrke talentarbejdet,” siger Niels Nygaard, formand for Danmarks Idrætsforbund, som deltog i indvielsen af den nye arena.

Indvielsen af den 7.200 kvadratmeter overdækket arena afsluttes i aften med Danmarks unge cykelryttere, når der køres junior-DM i parløb.