Skal idrætten redde verden?

Eller skal verden redde idrætten? Spørgsmålet forsøges besvaret på DIF’s store idrætskongres i begyndelsen af 2015.
29. dec 2014
Eller skal verden redde idrætten? Spørgsmålet forsøges besvaret på DIF’s store idrætskongres i begyndelsen af 2015.

Hent hele DIF OPINION som PDF-fil her. 

Børn, der leger med en bold. Voksne, der løber om kap. Ældre, der får rørt sig sammen med andre. Idræt er helt unikt og rummer måske kimen til et bedre og sundere samfund? Er det idrætten, der skal redde verden?

Samtidig er idrætten er under pres. Ændrede samfundsvaner, skolereform, en ny kropskultur og krav om samfundsnytte betyder, at det måske i virkeligheden er verden, der skal redde idrætten?

De spørgsmål bliver diskuteret og givet svar på, når DIF afholder landets største idrætskongres 5.-7. marts 2015. Her vil man blandt andet kunne møde en række ministre, topchefer fra erhvervslivet, nuværende og tidligere idrætsstjerner samt et væld af andre aktører inden for dansk bredde- og eliteidræt

”Hvert femte år samler vi alle interessenter fra den danske idrætsverden - fra foreninger over kommuner til ministerier - for at debattere dansk idræts aktuelle status. Vi ønsker at få vendt og drejet udfordringer og potentialer for dansk idræt -nationalt såvel som internationalt,” siger DIF’s idrætspolitiske chef Poul Broberg. 

På DIF Kongres 2015 i marts præsenteres også de indledende skitser for det politiske program 2015-2020, og deltagerne får via debatter og afstemninger mulighed for at sætte deres præg på DIF’s visioner og målsætninger.

”Vi står via kongressen i Brøndby med en unik mulighed for at møde og lytte til vores vigtigste interessenter. Hvad enten man repræsenterer en forening, et specialforbund, en kommune, en kommerciel partner eller noget helt andet, så har man mulighed for at blande sig i debatten på kongressen. Vi håber, at så mange som muligt tager i mod dette tilbud, for det vil helt sikkert kunne kvalificere vores politiske program,” siger idrætspolitisk chef Poul Broberg.

Tilmelding og flere oplysninger
Kongressen har et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag via dette link (https://www.eventbuizz.com/dif-kongres-2015/detail/) , hvor du også kan læse mere om de tre tætpakkede dage i Idrættens Hus, Brøndby.

TID: 5.-7. marts 2015
STED: Idrættens Hus, Brøndby, og Brøndby Hallen