Dansk topatlet ambassadør for European Games

Den tidligere OL-medaljevinder og nuværende verdensmester i kajak, Rene Holten Poulsen, er udnævnt som ambassadør for European Games.
16. dec 2014
Den tidligere OL-medaljevinder og nuværende verdensmester i kajak, Rene Holten Poulsen, er udnævnt som ambassadør for European Games.

I juni 2015 finder det første European Games sted – også kaldet europæisk OL. Det afholdes i Aserbajdsjans hovedstad Baku. 20 idrætsgrene er på programmet, 6.000 atleter deltager, og det forventes, at det danske hold kommer til at bestå af omkring 40 deltagere.

Den tidligere OL-sølvmedaljevinder og nuværende verdensmester i kajak, Rene Holten Poulsen, er i dag blevet udpeget til at være ambassadør for European Games. Som ambassadør vil Rene Holten Poulsen blandt andet deltage i internationale kampagner for legene. Rene Holten Poulsen er udpeget sammen med en kvindelig topgymnast fra Frankrig og det serbiske landshold i 3-mands basketball.

”Sprintkonkurrencerne i kajak i Baku bliver med sikkerhed en stor oplevelse, og jeg er beæret over at være blevet udvalgt som ambassadør for min sport ved de første European Games nogensinde,” siger Rene Holten Poulsen i en international pressemeddelelse.

Rene Poulsen stiller op i sprintkonkurrencerne i kajak og med en nylig verdensmestertitel på cv’et, er der store forventninger til, at han kan komme øverst på skamlen i Aserbajdsjan.

Læs mere om European Games her.