Idrætsliv er landet

Årets sidste udgave af Idrætsliv varmer op til VM i håndbold og dykker ned i boksnings dramatiske historie.
9. dec 2014
Årets sidste udgave af Idrætsliv varmer op til VM i håndbold og dykker ned i boksnings dramatiske historie.

Grib fat i Danmarks mest alsidige idrætsmagasin Idrætsliv, der netop er på gaden nu. Læs om rideforbundet, der vil have flere drenge op på hesten, svømmepigen, der er blevet mere selvsikker, og om nogle af sportsårets højdepunkter.

Vi har også været med målmand og anfører, Niklas Landin, og resten af håndboldherrerne til landskamp.

”Jeg har altid følt, at jeg vil være den målmand, som de andre spillere kan stole på. Selvom de har en dårlig dag. Så skal jeg nok være der, og det skal de vide. Jeg har nok altid haft det i mig, og det er en egenskab, jeg altid har stilet efter. Rollen er ikke kun fulgt med anførerposten, men den giver god mening nu,” siger målmanden.

Niklas Landin håber, at holdet til VM i januar kan hive guldet med hjem.

Ønsker din forening en stak Idrætsliv-magasiner til gratis uddeling blandt medlemmerne, så send en mail til idraetsliv@dif.dk med leveringsadressen og det ønskede antal magasiner.