Invitation: Reception for VM- og EM-medaljevindere i 2014

Danske VM- og EM-medaljevindere, trænere, direktører og formænd fra specialforbundene inviteres til reception i Kulturministeriet.
25. nov 2014
Danske VM- og EM-medaljevindere, trænere, direktører og formænd fra specialforbundene inviteres til reception i Kulturministeriet.

Kulturministerens Idrætspris uddeles ved en idrætsreception i Kulturministeriet den 11. december kl. 17-19. Og også i år vil danske VM- og EM-medaljevindere fra 2014 blive hædret på receptionen. Derfor inviteres de specialforbund under DIF, der har haft VM- eller EM-medaljevindere i 2014 med til receptionen. Desuden er medaljevindernes trænere inviteret samt direktører og formænd fra de vindende specialforbund.

Tilmelding sker til Malene Henriksen på mvh@dif.dk senest 3. december kl. 13.