De første kongrespladser revet væk

Brøndbyhallen omdannes til udendørs stadion under DIF kongres
24. nov 2014
Brøndbyhallen omdannes til udendørs stadion under DIF kongres
De første 100 pladser på DIF Kongressen gik som kolde øller i et omklædningsrum efter kamp. Og på bare tre uger. Det er et noget bedre startsalg end ved tidligere DIF-kongresser.

Der er der plads til rundt regnet 400 kongresdeltagere mere, og hvis man vil sikre sig en plads, så gå ind på tilmeldingssiden. Her kan man også læse mere om kongressen og følge med i antallet af resterende pladser – der i skrivende stund er 381.

Der er plads til 500 deltagere på kongressen og de kommer til at få en noget anderledes kongresoplevelse. Brøndbyhallen bliver nemlig omdannet til et stort ’udendørs’ fodboldstadion, hvor oplægsholderne står midt på grønsværen og taler til de fyldte tilskuerpladser.