DIF’s fremtidsplaner til debat

Deltagerne på DIF Kongres 2015 kan få indflydelse på DIF's nye politiske program.
24. nov 2014
Deltagerne på DIF Kongres 2015 kan få indflydelse på DIF's nye politiske program.

I maj måned lanceres DIF’s nye politiske program, der skal tegne de vigtigste pejlemærker for DIF's arbejde i de kommende år.

På DIF Kongres 2015 i marts præsenteres de indledende skitser for det politiske program 2015-2020, og deltagerne får via debatter og afstemninger mulighed for at sætte deres præg på DIF’s visioner og målsætninger.

”Vi står via kongressen i Brøndby med en unik mulighed for at møde og lytte til vores vigtigste interessenter. Hvad enten man repræsenterer en forening, et specialforbund, en kommune, en kommerciel partner eller noget helt andet, så har man mulighed for at blande sig i debatten på kongressen. Vi håber, at så mange som muligt, tager i mod dette tilbud, for det vil helt sikkert kunne kvalificere vores politiske program,” siger idrætspolitisk chef Poul Broberg.

DIF's politiske program sendes til afstemning i repræsentantskabet ved årsmødet i maj i Idrættens Hus.

Tilmelding og flere oplysninger om DIF Kongres 5.-7. marts 2015.