Velkommen til tre forrygende dage

DIF’s formand Niels Nygaard byder indenfor til DIF Kongres 2015
3. nov 2014
DIF’s formand Niels Nygaard byder indenfor til DIF Kongres 2015

Velkommen til idrætspolitisk topmøde i Idrættens Hus. Velkommen til DIF Kongres 2015.
Hvert femte år samler DIF alle interessenter fra den danske idrætsverden - fra foreninger over kommuner til ministerier - for at debattere dansk idræts aktuelle status. Vi ønsker at få vendt og drejet udfordringer og potentialer for dansk idræt - nationalt såvel som internationalt.

Siden sidst, vi afholdt kongres i 2011, er der unægtelig sket meget i dansk idræt. Skolereformen er rullet ud. Kulturministeriet har præsenteret sin store udredning af dansk idræt. DIF og DGI har etableret en spændende fælles vision. Financieringen af dansk idræt er sat under ekstra pres som følge af de faldende lottoindtægter hos Dansk Spil. Og endelig er et begreb som matchfixing for alvor begyndt at true national og international idræt. 

På kongressen kommer deltagerne til at møde en række ministre, topchefer fra erhvervslivet, nuværende og tidligere idrætsstjerner samt et væld af andre aktører inden for dansk bredde- og eliteidræt.

Hvis du har lyst til at påvirke debatten og dermed de beslutningstagere, der lytter med, eller hvis du vil tage bestik af den fremtid, idrætten går i møde, så tilmeld dig kongressen.

Vel mødt!

TID: 5.-7. marts 2015
STED: Idrættens Hus, Brøndby, og Brøndby Hallen
PRISER:
Kongres alene: 550 kr. 
Kongresfest fredag aften: 625 kr.
To kongresovernatninger: 1400 kr.

Gå til kongres og tilmeldingssite