Få en stand på DIF’s store kongres

DIF’s store idrætskongres afholdes i marts i Idrættens Hus. Dit forbund kan få en stand på kongressen.
14. okt 2014
DIF’s store idrætskongres afholdes i marts i Idrættens Hus. Dit forbund kan få en stand på kongressen.

Den 5.-7. marts 2015 afholder DIF igen en stor idrætskongres - ’Skal idrætten redde verden, eller skal verden redde idrætten’. I tilknytning til kongressen vil der blive etableret en EXPO, hvor kongresdeltagerne kan ’snuse rundt’ mellem standene og lade sig inspirere – og forhåbentlig prøve nogle af de forskellige idrætsaktiviteter, som udbydes under DIF’s 61 specialforbund.

Det er gratis at have en stand på EXPO’en, og både DIF’s specialforbund og eksterne aktører i idrætten opfordres til at benytte sig af muligheden. Standene på EXPO’en har fællestemaet: ’Sådan får vi flere danskere til at være idrætsaktive’.

Hvis I ønsker en stand på idrætskongressen skal I kontakte Camilla Kruse, 43 26 20 44, ckr@dif.dk eller Mads Boesen, 43 26 20 35, mbn@dif.dk senest 1. november 2014 og beskrive aktiviteterne på standen.