Spil Til Stregen

Center for ludomani står bag kampagnen ’Spil Til Stregen’, der sætter fokus på sunde spillevaner hos sportsfolk.
9. okt 2014
Center for ludomani står bag kampagnen ’Spil Til Stregen’, der sætter fokus på sunde spillevaner hos sportsfolk.

Unge sportsfolk færdes i en spillekultur, og derfor bliver pengespil som sportsspil og poker en naturlig interesse for mange. For de fleste forbliver pengespil en sjov hobby, men for andre udvikler det sig til et alvorligt problem, der kan have seriøse konsekvenser både menneskeligt og sportsligt.

I kampagnen Spil Til Stregen går en række professionelle sportsfolk som Mie Skov, Chris Christoffersen og Michael Lumb forrest som ambassadører og opfordrer andre unge sportsfolk til at blive bevidste omkring en balanceret spiladfærd, der sikrer fokus på sporten.

Nye tal fra Megafon viser, at andelen af personer med spilleproblemer er tidoblet siden 2006. Og det er bevist, at en tidlig spilledebut øger risikoen for en problematisk spiladfærd. Derfor er det vigtigt at unge sportsfolk klædes på til at fastholde sunde vaner omkring pengespil som en del af et sundt sportsmiljø.

Du kan følge og deltage i kampagnen her: www.facebook.com/spiltilstregen eller læs mere på www.spiltilstregen.dk