Husk indstilling til Danskernes Idrætspris

Alle danskere kan nominere frem til fredag den 10. oktober.
7. okt 2014
Alle danskere kan nominere frem til fredag den 10. oktober.

Har din lokale forening knækket koden til at udnytte idrætsfaciliteterne optimalt?  Kender du til et frugtbart samarbejde mellem en foleskole og idrætsforening? Eller har du hørt om et innovativ og nytænkende idrætsprojekt, der har fået flere til at dyrke idræt.

Mulighederne er mange, når bedste Danmarks bedste idrætsinitiativ skal findes.

Alle danskere kan til og med fredag den 10. oktober indstille deres lokale favorit-idrætsinitiativ til Danskernes Idrætspris. Gå ind påwww.danskernesidraetspris.dk og udfyld et kort indstillingsskema.

"Det er i det lokale arbejde, at man inspirerer børn og unge til at dyrke idræt. Det er der, man føder fremtidens talenter og giver danskerne mulighed for at opleve glæden ved idrætten. Vi vil have fat i danskernes fortællinger om alle de gode tiltag, der sker rundt om i landet. Så derfor giver vi alle borgere mulighed for at indstille deres favorit-idrætsinitiativ til prisen," siger Niels Nygaard, formand for DIF.

Vinderen af Danskernes Idrætspris kåres ved DR´s show, SPORT 2014, lørdag den 10. januar 2015 i Boxen i Herning. Præmien er på 100.000 kroner. Pengene går til et nyt idrætsinitiativ i hjemkommunen for det vindende initiativ. Hvilket initiativ bestemmer kommunalbestyrelsen.

Danskernes Idrætspris - præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4