Danmarks bedste holdkammerat skal findes

Den nyindstiftede pris DIF og Nordea-fondens Fidusbamse er en hyldest til alle de unge i idrætsklubberne, som involverer sig og bidrager aktivt til at skabe et godt og rart foreningsmiljø. Vinderen kan kalde sig Danmarks bedste holdkammerat og kan se frem til en idrætsrejse med sit hold til en værdi af 100.000 kroner.
30. sep 2014
Den nyindstiftede pris DIF og Nordea-fondens Fidusbamse er en hyldest til alle de unge i idrætsklubberne, som involverer sig og bidrager aktivt til at skabe et godt og rart foreningsmiljø. Vinderen kan kalde sig Danmarks bedste holdkammerat og kan se frem til en idrætsrejse med sit hold til en værdi af 100.000 kroner.

Ved DR’s gallashow SPORT 2014 er der en ny pris på programmet. DIF og Nordea-fondens Fidusbamse skal gå til Danmarks bedste holdkammerat i alderen 12 til 19 år. Fra i dag af og frem til den 15. november har alle mulighed for at indstille en dreng eller pige til prisen på www.fidusbamsen.dk.

Prisen er blevet til i et samarbejde mellem DIF og Nordea-fonden for at give et stort skulderklap til de mange unge, som dagligt involverer sig og bidrager aktivt til at skabe et godt og rart liv i idrætsforeningerne.

”Foreningsidrætten har et enestående potentiale for at skabe venskaber, bryde sociale barrierer og skabe gode fælles oplevelser for livet for unge mennesker. Med prisen ønsker DIF at anerkende unge mennesker, som med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen - tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre,” siger Niels Nygaard, formand for DIF.

Idrætsrejse til 100.000
For at komme i betragtning til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse kræver det en indstilling fra en holdkammerat, træner, leder eller forælder. I udvælgelsen vil der blive lagt vægt på, at den nominerede kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på sit hold eller i træningsgruppe.

”Det er nok idrætten som tiltrækker, men det sociale som vedholder. Med DIF og Nordea-fondens fidusbamse sætter vi et sjovt og involverende fokus på holdet og det gode kammeratskab blandt de unge i idrætsklubberne,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe kan vinderen se frem til en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Prisen vil blive overrakt ved DR’s gallashow SPORT 2014 i BOXEN i Herning den 10. januar.

For yderligere information, kontakt venligst:
Helle Carlsen, Konsulent i DIF Udvikling
E-mail: hca@dif.dk Telefon: 43 26 20 51

Thomas Hansen, Kommunikationskonsulent i DIF
E-mail: tha@dif.dk Telefon: 22 96 43 35

Om DIF og Nordea-fondens Fidusbamse
Alle kan fra i dag af og frem til den 15. november indstille en dreng eller pige på mellem 12 og 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. For at komme i betragtning til prisen skal den indstillede være medlem af en af DIF’s idrætsforeninger. Både unge, der dyrker holdsport og individuel sport, kan vinde. Gå ind på www.fidusbamsen.dk, upload et billede og udfyld et kort indstillingsskema.