Ny forsikringsaftale inkluderer netbank

En netbankforsikring indgår i ny aftale med Tryg om idrættens forsikringer.
4. sep 2014
En netbankforsikring indgår i ny aftale med Tryg om idrættens forsikringer.

DIF og DGI har forlænget samarbejdet med Tryg om de kollektive forsikringer, der omfatter en ansvarsforsikring, en arbejdsskadeforsikring og en idrætsrejseforsikring. Forlængelsen af aftalen gælder frem til 2019 og betyder, at Tryg også fremover er idrættens forsikringsselskab.

Netbank er dækket ind
Den kollektive ansvarsforsikring omfatter nu også netbankdækning, der kan bruges i tilfælde, hvor en forening udsættes for hacking via netbank. Det er nyt og har været efterspurgt af kasserere i flere foreninger. Netbankordningen gælder fra 1. januar 2015.

Foreningens egne behov
Ud over de kollektive forsikringer indgår det også i samarbejdet med Tryg, at foreningerne tilbydes en relevant dækning til fornuftige præmier på de forsikringer, foreningen selv kan have behov for. Det er de såkaldte de individuelle forsikringer, for eksempel løsøre- og bygningsforsikring.

Online-tilbud
På hjemmesiden idraettensforsikringer.dk ligger der både information om de kollektive forsikringer, og der er et link til online-tilbud på individuelle forsikringer hos Tryg. DIF opfordrer foreningerne til at gøre brug af denne mulighed.