To år til OL-klimaks i Rio: Købstædernes Forsikring indgår olympisk partnerskab

Danmarks ældste forsikringsselskab, Købstædernes Forsikring (KF), har netop indgået et olympisk partnerskab med Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Partnerskabet giver selskabet en fremtrædende rolle i dansk idræt og i de danske ambitioner om at vinde 10 medaljer ved OL i Rio. Gnisten blev tændt, da KF med succes støttede svømmeren Rikke Møller Pedersen og den senere OL-guldvinder i omnium Lasse Norman frem mod OL 2012.
25. aug 2014
Danmarks ældste forsikringsselskab, Købstædernes Forsikring (KF), har netop indgået et olympisk partnerskab med Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Partnerskabet giver selskabet en fremtrædende rolle i dansk idræt og i de danske ambitioner om at vinde 10 medaljer ved OL i Rio. Gnisten blev tændt, da KF med succes støttede svømmeren Rikke Møller Pedersen og den senere OL-guldvinder i omnium Lasse Norman frem mod OL 2012.

Dansk eliteidræt bygger på vinderkultur, og det samme er tilfældet i Købstædernes Forsikring:
”Dedikation, viljestyrke, forberedelse og evnen til at skabe resultater kendetegner de danske eliteatleter, og det er værdier, vi kan identificere os med og gøre yderligere brug af gennem det olympiske partnerskab. Hos Købstædernes Forsikring yder vi, på samme måde som idrætsudøverne, alt hvad vi kan - og så lige lidt til - for vores kunder,” siger adm. direktør i Købstædernes Forsikring, Steen B. Jørgensen.

Med knap to år til OL i Rio de Janeiro har Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark indgået en aftale med Købstædernes Forsikring som officiel olympisk partner for det danske OL-hold. Aftalen beløber sig til et ét-cifret millionbeløb.

”Vi er et kundeejet selskab, og med dette partnerskab med dansk idræt er vi med til at give noget tilbage til både vores kunder og til alle danskere. Idrætten favner bredt og er en del af vores hverdag. Danskerne dyrker gymnastik, svømning, badminton, fodbold og meget andet i de tusinder af lokale idrætsforeninger, og idræt er med til at skabe sundhed og en helt særlig glæde og lokalt sammenhold. Samtidig er de fantastiske oplevelser og danske præstationer ved ikke mindst OL med til at samle os alle. Jeg er virkelig stolt af, at vi som olympisk partner støtter dette arbejde og kan være med til at de danske OL-ambitioner indfries,” siger Steen Jørgensen.

Hos DIF, der udgør Danmarks Olympiske Komite, er der stor glæde over partnerskabet med Danmarks ældste forsikringsselskab:
”Vi er meget glade for, at Købstædernes Forsikring hylder idrættens værdier og atleternes vinderkultur ved at indgå et olympisk partnerskab her to år før OL. Vi får nu mulighed for at støtte de danske atleter endnu bedre, så vi kan indfri vores fælles ambition om 10 medaljer ved OL i Rio og dansk deltagelse i flest mulige idrætsgrene. Det er kun, hvis vi har ambitiøse kommercielle partnere i ryggen, at vi har råd til og dermed mulighed for at gå efter at opnå det bedste danske OL-resultat nogensinde i den skærpede globale konkurrence. Og med gode danske resultater følger begejstring og fællesskab i den danske befolkning,” siger DIF-formand Niels Nygaard.

Pengene vil bl.a. gå til optimering af OL-holdets indkvartering og støttefunktioner, så der under OL kan tilbydes fleksible og individuelle løsninger til atleterne i kampen for topresultater – herunder et High Performance Center uden for OL-landsbyen – ligesom talentudviklingsarbejdet vil få en økonomisk håndsrækning.

Købstædernes Forsikring ønsker, at partnerskabet vil være med til at give eksisterende og potentielle kunder et endnu tydeligere billede af selskabet:
”Vores løbende undersøgelser af, hvordan vores kunder opfatter os, viser, at de er meget tilfredse med os og vores service. Men undersøgelserne viser også, at kunderne savner, at vi er mere synlige. Vi har igennem det sidste halve års tid arbejdet på at optimere vores strategi og udvikle en ny marketing- og brandingplatform. I arbejdet på at sikre et endnu stærkere image spiller OL 2016 og OL-partnerskabet en central rolle,” siger adm. direktør Steen Jørgensen.

Støttede to atleter ved OL 2012
I optakten til OL i London støttede Købstædernes Forsikring cykelrytteren Lasse Norman Hansen (OL-guld i omnium), og svømmeren Rikke Møller Pedersen, der netop har vundet EM-guld i Berlin. Lasse Norman Hansen har senere fortalt, at det var takket være den økonomiske hjælp fra KF, at han var i stand til at koncentrere sig fuldt ud om sin sport.

Støtten til de to idrætsudøvere var startskuddet til at indgå i et olympisk partnerskab og være med til at skabe rammerne for at atleterne kan vinde guld til Danmark.

OL i Rio er fra 5.-21. august 2016.

Yderligere oplysninger:
Michael Buksti, Pressekontakt, Købstædernes Forsikring, tlf. 40 90 29 48
Niels Nygaard, formand for DIF, mobil 20 73 71 12