Lær at coache dit hold eller dine atleter

Ønsker du at blive en endnu bedre træner og få det bedste frem i dine atleter så meld dig til DIF’s coaching uddannelse.
28. jul 2014
Ønsker du at blive en endnu bedre træner og få det bedste frem i dine atleter så meld dig til DIF’s coaching uddannelse.
Fysik, teknik og taktik er vigtige områder at vide noget om som træner, men måske det allervigtigste er coaching. Ved at coache kan træneren opfylde holdets eller atleternes potentiale og opnå optimale resultater. 

På DIF’s coaching uddannelse får kursisterne redskaber og metoder, så de kan benytte coaching i deres dagligdag som trænere. Kursisterne vil lære forskellen på en træner og en coachende træner, hvordan coaching adskiller sig fra andre ledelsesformer, samt hvordan de kan gøre brug af coaching både i trænings- og konkurrencesituationer samt i forbindelse med fx udviklings- og målsætningssamtaler. Praktiske metoder vil blive gennemgået, så kursisterne er rustet til deres fremtidige rolle som coachende træner. 

Løft dine kvalifikationer som træner til næste niveau, og tilmeld dig til Coaching 1 forløbet. Det skal ske på mail til uddannelse@dif.dk seneste 11. august 2014. 

Prisen er 9.950 kr. inklusiv overnatning og forplejning i henholdsvis Brøndby og Odense, hvor uddannelsen foregår.

Læs meget mere her.