Det betaler sig at være flink

Der trækkes lod om en MTB-cykel til 20.000 kr. og andre fine præmier blandt alle, der indstiller en person til Flink af natur Awarden.
30. jun 2014
Der trækkes lod om en MTB-cykel til 20.000 kr. og andre fine præmier blandt alle, der indstiller en person til Flink af natur Awarden.

Kender du en, der er flink af natur – fx en mountainbiker eller en anden naturelsker, der husker at tage ispapiret, coladåsen og hundehømhøm'en med til nærmeste skraldespand ude i naturen, en der giver et lille venligt nik på vejen – så indstil hende eller ham til Flink af natur Awarden. De tre minutter, det varer at indstille, kan vise sig at være en god investering. 

Vinderen af Flink af natur Award 2014 får nemlig en statuette, en cykelhjelm til en værdi af 1699 kroner samt en Flink af natur-pakke. Den, der har indstillet vinderen, får et weekendophold på for to på Comwell Sport Rebild Bakker, hvor der er masser af naturoplevelser.

Vind en cykel
Alle, der nominerer en ven - uanset om personen vinder awarden eller ej – er med i lodtrækningen om en cykel fra Giant til en værdi af 20.000 kroner, et gavekort på 4000 kroner til MTB-tours i Nordsjælland, en Limar Ultralight Pro cykelhjelm til en værdi 1699 kroner, en forlygte til en værdi af 1249 kroner og ti Flink af natur T-shirts med tilhørende drikkedunke.

Konkurrencen løber frem til 14. september 2014. Nominér din flinke natur-ven. 

Flink af natur er et samarbejde mellem DIF, Naturstyrelsen og Friluftsrådet. Frem til 1. oktober 2014 henvender kampagnen sig især til mountainbikere i de danske skove.

Kampagnens budskaber formidles ved blandt andet mountainbikeløb 10 forskellige steder i landet, på Facebook og andre sociale medier under #flinkafnatur.

Læs mere om kampagnen.

Følg kampagnen på Facebook.