Folkemøde: Er der plads til alle i naturen?

DIF deltager i miljøpolitisk debat på Folkemødet.
10. jun 2014
DIF deltager i miljøpolitisk debat på Folkemødet.

På Folkemødet på Bornholm lancerer DIF, Friluftsrådet og Naturstyrelsen resultaterne fra en ny stor undersøgelse om konflikter i naturen. Organisationerne bag undersøgelsen mener, at der skal være ’højt til loftet’ i naturen. Har rytteren på hesteryggen, mountainbikeren, svampesamleren, fuglekiggeren, hundelufteren og løberen alle gode oplevelser i naturen? Det bliver der svaret på, når de tre organisationer inviterer til debat og quiz og underholder med fakta fra undersøgelsen.

Er der flere kvinder end mænd, som dyrker idræt i naturen? Irriteres danskerne over mountainbikerne i skovene? Og er det skrald eller hundelorte, som er genstand for mest irritation hos danskerne? Få svarene på Folkemødet på Bornholm fredag den 13. juni på Grøn Scene på Indermolen.

Det er også DIF, Friluftsrådet og Naturstyrelsen, som står bag kampagnen ’Flink af natur’, hvis formål er at få danskerne til at vise hensyn, når de færdes i naturen. På Folkemødet lanceres Flink af natur-awarden, som er en konkurrence, der skal finde den dansker, der er mest flink af natur. Læs mere på www.facebook.com/flinkafnatur.