Thomas Frank: "De frivillige er sjælen i Brøndby"

Klublivet og de frivillige er Brøndbys fortid, nutid og fremtid, siger klubbens Superliga-træner Thomas Frank i det kommende nummer af Idrætsliv.
24. apr 2014
Klublivet og de frivillige er Brøndbys fortid, nutid og fremtid, siger klubbens Superliga-træner Thomas Frank i det kommende nummer af Idrætsliv.
Godt nok er fodboldklubben Brøndby IF et professionelt foretagende, men klubben var intet uden dens mange frivillige. Det siger Thomas Frank, træner for Brøndbys superligahold, i det kommende nummer af Idrætsliv.

”Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er klublivet og de frivillige, der er sjælen i Brøndby, og dem, der skal være med til at bære Brøndby fremad. Foreningen er Brøndbys fortid, nutid og fremtid, og det er selve fundamentet i alt det positive, vi laver herude lige nu. Når det så er sagt, så er der heller ingen tvivl om, at vi skal gøre os unikke i Brøndby ved at udnytte alle de gode fællesskabstanker og følelser for foreningen, samtidig med at vi agerer så professionelt som overhovedet muligt. Det hele skal gå hånd i hånd,” siger Thomas Frank.

Thomas Frank har selv spillet ungdomsfodbold i Frederiksværk Boldklub, hvor han sidenhen også startede trænerkarrieren som ansvarlig for klubbens U8-drengehold. Han har derfor oplevet foreningslivet på tætteste hold.

”Jeg har foreningslivet fuldstændigt inde under huden og ved, hvor meget foreningen betyder for mange mennesker. Mange danskere får jo kompetencer for resten af livet ved at arbejde og involvere sig i foreningslivet, og det har jeg en kæmpe respekt for,” siger Thomas Frank.

Du kan smuglæse hele interviewet med Thomas Frank fra det kommende nummer af Idrætsliv her.