For trænere der vil coache

Ønsker du at blive en endnu bedre træner og få det bedste frem i dine atleter, og kunne du godt tænke dig at få nogle redskaber til at opnå dette? Så er DIF’s coaching uddannelse helt sikkert noget for dig.
23. apr 2014
Ønsker du at blive en endnu bedre træner og få det bedste frem i dine atleter, og kunne du godt tænke dig at få nogle redskaber til at opnå dette? Så er DIF’s coaching uddannelse helt sikkert noget for dig.

Du vil på uddannelsen få redskaber og metoder, så du efterfølgende kan benytte coaching i din dagligdag som træner. Du vil lære forskellen på en træner og en coachende træner, hvordan coaching adskiller sig fra andre ledelsesformer, samt hvordan du kan gøre brug af coaching både i trænings- og konkurrencesituationer samt i forbindelse med fx udviklings- og målsætningssamtaler. Praktiske metoder vel blive gennemgået, så du er rustet til din fremtidige rolle som coachende træner.

Er du fristet til at tage dine trænerevner til næste niveau, kan tilmelding til Coaching 1 forløbet ske på uddannelse@dif.dk seneste den 1. august 2014.

Prisen er 9.950 inkl. Overnatning og forplejning i hhv. Brøndby og Odense.

Læs meget mere her.