Styrk klubånden - start en værdidebat

DIF klar med ny 2. udgave af hæfte, som skal inspirere klubber til at starte en værdidebat.
8. apr 2014
DIF klar med ny 2. udgave af hæfte, som skal inspirere klubber til at starte en værdidebat.
Ønsker I at starte en debat om værdigrundlaget i jeres klub, men ved I ikke, hvordan den proces skal gribes an? 

Så er der hjælp at hente. DIF har nemlig udgivet hæftet 'Vejen til en bedre klubånd – en værdifuld snak' i en ny 2. udgave. I hæftet er der opridset to enkelte modeller til, hvordan klubber kan etablere og gennemføre en værdidebat.

"Vi håber, at dette hæfte kan inspirere til en værdidebat ude i klubber og idrætsforeninger, så de kan få fastlagt og tydeliggjort, hvilke værdier der er vigtige for dem og deres arbejde," siger Torben Bundgaard, chefkonsulent i DIF, der har været med til at udarbejde hæftet.
 
Hæftet 'Vejen til en bedre klubånd – en værdifuld snak' kan hentes gratis som PDF-fil fra DIF's hjemmeside eller købes for 25 kroner her.