Vær med til Skole OL 2014

Alle 4.-7. klasser kan være med til OL i børnehøjde og på en super sjov måde få mere idræt i skolen. Kæmpe finalestævne i juni.
10. mar 2014
Alle 4.-7. klasser kan være med til OL i børnehøjde og på en super sjov måde få mere idræt i skolen. Kæmpe finalestævne i juni.

Skole OL er tilbage, og det er NU, man skal tilmelde sin 4., 5., 6. eller 7. klasse på www.skoleol.tv2.dk!

Konkurrencer i løb, spring og kast udfordrer eleverne. Hele klassen kan kvalificere sig til en af dagene i det festlige, olympiske finalestævne i København fra 17.-20. juni 2014 med 6.500 andre elever fra hele landet.

Skole OL kan nemt afvikles i idrætstimerne for hele klassen, man kan også samle flere klasser og skoler - og enkelte kommuner afholder lokale Skole OL som samtidig er kvalifikation til finalestævnet.

Som noget nyt kan man på hjemmesiden hente et træningskoncept med lektionsplaner, som kan tilpasses skolens rammer og faciliteter – som forberedelse til klassens eget Skole OL, og man kan få hjælp af den lokale atletikklub.

Tilmelding og yderligere info på www.skoleol.tv2.dk

Klassens resultater skal indtastes senest 28. maj 2014

Kronprins Frederik, Sara Slott Petersen, Jeanette Ottesen, Rasmus Quaade og Kristoffer Hari er ambassadører for Skole OL. Se videoen med flere af ambassadørerne.

Bag Skole OL står Danmarks Idrætsforbund, Dansk Atletik Forbund og TV2.

TrygFonden og Skolemælk støtter Skole OL.

Sparta afvikler det store finalestævne på Østerbro Stadion i juni.