Konference om skole og idræt

Den 27. marts afholdes en stor konference om idræt i skolen. Der skal findes svar på, hvordan folkeskolen kan understøtte kravet om mere fysisk aktivitet, og hvordan skolerne kan indrettes, så de kan benyttes af idrætsforeningerne.
5. mar 2014
Den 27. marts afholdes en stor konference om idræt i skolen. Der skal findes svar på, hvordan folkeskolen kan understøtte kravet om mere fysisk aktivitet, og hvordan skolerne kan indrettes, så de kan benyttes af idrætsforeningerne.
Konferencen er forbeholdt kommunalpolitikere, kommunale embedsmænd og skoleledere. Repræsentanter fra idrætsforeninger har mulighed for at tilmelde sig sammen med kommunen og skoler. Der kan maksimalt deltage tre repræsentanter pr. skole/kommune.

Konferencen er første skridt i den store kampagne, Skole+, som Danmarks Idrætsforbund, Realdania og Lokale og Anlægsfonden står bag og har bevilget 26 millioner kroner til. Kampagnens formål er at finde løsninger på, hvordan man kan indrette skolerne, så de kan opfylde folkeskolereformens krav om mere fysisk aktivitet.

I forbindelse med konferencen offentliggøres et basisprogram med inspiration til, hvordan skolens faciliteter kan indrettes og opdateres, så de indbyder til idræt og bevægelse.

Konferencen finder sted den 27. marts 2014, kl. 10 - 16 på Syddansk Universitet,
Auditorium 100, Campusvej 55, 5230 Odense M.
Tilmelding sker ved at skrive til plb@bygningsarv.dk med navn, titel, skole/
kommune samt antal deltagere. Der er tilmeldingsfrist den 20. marts.

Hent hele indbydelsen med det fulde program her.

Læs mere om Skole+ her