Konference om polarisering blandt unge

DIF har 10 pladser til konference om det stigende skel blandt top og bund i ungdomslivet.
28. feb 2014
DIF har 10 pladser til konference om det stigende skel blandt top og bund i ungdomslivet.

Center for Ungdomsforskning (CeFU) afholder tirsdag den 25. marts 2014 en konference om den stigende polarisering blandt unge i ungdomslivet. Konkurrencestatens fokus på præstationer har skabt en stigende kløft mellem unge, der kan begå sig og klarer sig godt, og dem, der klarer sig mindre godt. Hvad betyder det for de unge selv og for dem, som er berøring med dem i hverdagen? Det forsøger konferencen at finde svar på.

DIF har 10 gratis pladser til arrangementet, som uddeles til specialforbundene efter først-til-mølle-princippet. Dog fordeles pladsen til så mange forbund som muligt. DIF koordinerer tilmeldingen og henvendelse skal ske til Helle Carlsen (hca@dif.dk / 43 26 20 51). Tilmeldingsfrist senest den 17. marts 2014.

Hvor:
Center for Ungdomsforskning, lokale 2.3.124,
Aalborg Universitet København Institut for Læring og Filosofi
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Hvornår:
Tirsdag den 25. marts kl. 09.15-14.00

Se hele programmet her