Flere idrætsanlæg i Århus

Århus Kommunes nye kulturborgmester vil have flere idrætsanlæg, så antallet af idrætsanlæg følger med den stigende befolkningstilvækst, som kommunen har oplevet.
7. jan 2014
Århus Kommunes nye kulturborgmester vil have flere idrætsanlæg, så antallet af idrætsanlæg følger med den stigende befolkningstilvækst, som kommunen har oplevet.

Århus Kommune har fået ny kulturborgmester. Rabih Azad-Ahmad (R) har afløst Marc Perera Christensen (K) på posten. Og står det til den nye kulturborgmester, så skal idrætsfaciliteterne i kommunen forbedres.

”Vi bliver nødt til at forbedre forholdene i takt med, at vi bliver flere indbyggere i kommunen. Vi har lavet nogle nye anlæg, men er nødt til at se på behovene og udbygge med flere nye anlæg”, siger Rabih Azad-Ahmad i et større interview med Århus Stiftstidende.

I efteråret gennemførte Danmarks Idrætsforbund en større undersøgelse af idrættens vilkår i de danske kommuner. Her landede Århus Kommune helt nede som nummer 91 ud af de 93 kommuner, som indkig i undersøgelsen.

Læs mere om kommuneundersøgelsen her