Julegave til træneren der har alt?

Så er den her! DIF udgiver ny bog om træningsplanlægning til træneren, der ønsker et værktøj til at lave bedre træningsprogrammer, og som ønsker at udvikle sig indenfor optimering af træning.
13. dec 2013
Så er den her! DIF udgiver ny bog om træningsplanlægning til træneren, der ønsker et værktøj til at lave bedre træningsprogrammer, og som ønsker at udvikle sig indenfor optimering af træning.
Læs bogen og bliv klogere få:
• de tre vigtigste argumenter for at anvende periodiserede træningsprogrammer,
• principperne for at udarbejde arbejdskravsanalyse og kapacitetsanalyse
• De forskellige modeller til at lave periodiserede træningsprogrammer.
• en klar, trinvis proces for at lave et periodiseret træningsprogram.

Bogen Træningsplanlægning – Præstationsoptimering med periodisering kan købes her og koster 125 kr.

Lars Uhre, landstræner i Badminton Danmark fortæller om bogen:
Bogen er på en gang en teoretisk velfunderet, grundig gennemgang af træningsplanlægningens principper og en let fordøjelig, nyttig guide til den praktiske opbygning af specifikke træningsprogrammer. Forfatteren Karsten Jensen kobler på glimrende vis de videnskabelige undersøgelser på området med sine egne erfaringer fra mange års arbejde med eliteudøvere. Jeg er sikker på at bogen vil hjælpe med at inspirere og strukturere træningsplanlægningen for mange ambitiøse trænere og udøvere fremover.

Om Karsten Jensen
Karsten Jensen er uddannet Cand. Scient i Idræt fra Københavns Universitet og var fra 1999-2007 fuldtidsansat fysisk træner i Team Danmark, hvor han arbejdede med en lang række sportsgrene (bl.a. kunstskøjteløb, vandski, badminton, tennis, bordtennis, volleyball, ju-jitsu og brydning). Karsten Jensen er efterfølgende flyttet til Canada, og startede i 2007 ’Yes To Strength’, der har fokus på uddannelse af fysiske- og personlige trænere.

Kom og hør forfatteren og få bogen til 50 kr.
Tirsdag d. 17. december 2013 kl. 15.00, i Idrættens Hus er der mulighed for at møde forfatteren Karsten Jensen. Tilmeld dig til arrangementet på mail: ahd@dif.dk senest mandag den 16. december.