On-Sport deler gaver ud

Danske sportsfolk bliver udfordret, og du kan være med, når On-Sport gør december lidt mere gakket.
28. nov 2013
Danske sportsfolk bliver udfordret, og du kan være med, når On-Sport gør december lidt mere gakket.
December kan være traditionel, men ikke hos On-Sport, der er specialforbundenes fælles web-tv-kanal. Verdensmesteren i kajakroning, Rene Holten Poulsen, skal ud i en drøngod gummibåd, svømmeren Pernille Blume skal svømme i stilletter, og den yngste verdensmester i holdspeedway, Mikkel Bech, skal teste en joke af en knallert. Og det er bare et udpluk.

Det bliver helt sikkert underholdende, og der vil også være mulighed for at vinde fede præmier undervejs. Man kan blandt andet vinde billetter til det store awardshow ”Sport 2013”, som foregår den 4. januar i Boxen i Herning.

Følg med på On-Sports Facebookside – vi starter mandag den 2. december.