Frivillighedstjek.dk: Værktøjskassen til de idrætsfrivillige

’Afklar roller og opgaver’ og ’Lav en årsplan’. Sådan lyder tre ud af 27 værktøjer, som DIF har lavet til de ca. 340.000 DIF-frivillige.
27. nov 2013
’Afklar roller og opgaver’ og ’Lav en årsplan’. Sådan lyder tre ud af 27 værktøjer, som DIF har lavet til de ca. 340.000 DIF-frivillige.

Hvis du er frivillig træner eller leder i en idrætsforening og endnu ikke har været et smut forbi Frivillighedstjek.dk, så bør du fluks gøre som mere end 15.000 frivillige allerede har gjort - klik dig ind og lad dig inspirere. Frivillighedstjek.dk bugner af konkrete værktøjer, der gør livet lettere som frivillig i en idrætsforening.

Du finder fx skabeloner til, hvordan du laver en dommerplan, hvordan foreningens opgaver deles ud på flere hænder, og hvordan du bedst kickstarter nye aktiviteter. Du kan også tage foreningstesten, som viser, hvor god idrætsforeningen er til frivillighed. Resultatet af testen giver dig både anbefalinger til, hvordan din idrætsforening bliver bedre til at rekruttere og fastholde frivillige samt konkrete værktøjer, som foreningen kan benytte.

Tjek sitet: www.frivillighedstjek.dk